Loading...
Menu

Ομιλία από τον Δρ. Θεόδωρο Αγοραστό στο Κολλέγιο Ανατόλια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Δρ. Θεόδωρο Αγοραστό, Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Α.Π.Θ. με θέμα: «Νέα Εποχή στην Πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας», παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στο Ingle Hall του Κολλεγίου Ανατόλια.

Την ομιλία που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου με την υποστήριξη των Συλλόγου Αποφοίτων και Συλλόγου Φίλων καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ανατόλια παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου κ.  Βασίλης Παπάς, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου και ο κ. Θ. Ταπανίδης, Προϊστάμενος Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.  Επίσης το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των Συλλόγων του Ανατόλια καθώς και μέλη του προσωπικού του σχολείου.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead